Route naar je doel

Wish it

Veel mensen leven op de automatische piloot met het leven dat ze leiden en het werk dat ze doen. Je hebt een leuk huis, een prima baan en gaat af en toe op vakantie. Opeens kan er een moment komen dat alles verandert. Bijvoorbeeld door: nieuwe leidinggevende, ontslag, verlies van een dierbare, scheiding. Dan komt de vraag: is dit het nou? Wat nu? Je wilt iets anders, maar wat? Wil je op een zinvolle manier invulling geven aan een nieuwe levensfase? Dromen zijn verlangens. Waar droom jij van? Wat is je doel? Sta je daar wel eens bij stil?

Dream it

Zonder visie zal je je doelen niet halen. Je kunt met je hoofd wel bedenken wat je belangrijk vindt in je leven, maar als er geen visie is werkt dat niet of onvoldoende. Je visie ontwikkelen en je dromen visueel maken werkt wel! Bijvoorbeeld: een nieuwe richting inslaan in je werk, je leven anders vormgeven, een leven waarin er balans is tussen werk en privé, activiteiten doen waar je energie van krijgt, leven zonder stress, het kan echt !!!

Do it

Een moodboard/visionboard is een prachtige manier om je Doelen & Dromen waar te maken. Met de inspiratieworkshop Doelen & Dromen creëer je een visueel beeld van je droom. Hierdoor word je je bewust van jouw onbewuste wensen. Dat helpt je daarna om veel doeltreffender tijd te besteden aan de dingen die er voor jou toe doen. Zo bereik je sneller jouw doel! Creatief of niet, iedereen heeft het in zich en de uitkomsten zijn steeds verrassend. Steeds weer ontstaat een uniek en bijzonder resultaat!

Keep doing it

Doel bepaald, moodboard/visionboard gemaakt, dan is het zaak om jouw moodboard/visionboard in het zicht te hangen zodat je er iedere dag even naar kijkt. Zo houd jij je focus op jouw doel en blijft je onbewuste goed aan het werk. Misschien merk je in de loop van de weken dat je toch in je oude patroon terugschiet of je focus kwijtraakt. Inspiratiecoaching biedt dan dé perfecte uitkomst (interesse? Mail mij via het contactformulier). Je bent weer intensief bezig met je doel en dat zal je opnieuw prikkelen en activeren, het is een enorme stimulans. Jouw Doelen & Dromen zijn belangrijk, houdt ze in de schijnwerpers!

Aanmelden