Ervaringen

Annemiek op 22 mei 2019
Wat een geweldige workshop! Er zit zoveel meer in dan alleen knippen en plakken. Het heeft me echt veel positieve energie gegeven. Samen met Wendy was ik er nu maar ik heb het tegen meerdere vriendinnen verteld en zij werden helemaal enthousiast. Je ziet me dus binnenkort weer terug.

Suzanne op 3 april 2019
Wat een leuke afwisseling. Creatief bezig zijn, heldere inzichten en inspirerende verhalen. Niet te lang, goed afgewisseld en met humor verteld. Echt gaaf.

Wendy op 15 maart 2019
Wat een ontspannen middag, ik ben weer helemaal opgeladen! Gewoon lekker bezig zijn en de fijne ontspannen sfeer van de groep heeft me goed gedaan. Ik ben niet echt bezig geweest met een te behalen doel maar ik was juist meer even niet aan het denken en alleen maar aan het doen! En dat was voor mij juist wat ik bijna nooit doe en juist wel wil. Ooh…als ik dit zo teruglees ben ik dus juist heel goed met mijn doel bezig geweest…haha.

Nicole op 8 februari 2019
Ik dacht dat ik een avondje heerlijk creatief bezig zou zijn en had niet verwacht dat er nog zoveel meer inzichten bij zouden komen. D.m.v. de heldere uitleg en concrete voorbeelden weet Miranda het zo goed over te brengen. Het werkte nog dagen bij me door en ik bekijk sommige dingen nu van een andere kant. Zo heb ik een keuze om dingen te blijven doen zoals ik het deed of juist vanaf nu anders te gaan doen. Top.

Sandra op 20 januari 2019
Op aanraden van mijn zus heb ik, samen met haar, op 29 okt. 2018 deze workshop gedaan. Het leek me leuk en ik ging er open in. Dat het zo’n onwijze verandering teweeg zou brengen in mijn leven, kon ik toen echt niet voorzien. Door de gesprekken en het doelenplan kwam mijn doel/droom weer langzaam boven drijven.
Na het moodboard gemaakt te hebben was het eigenlijk nog niet echt duidelijk hoe en wat. Maar na een paar dagen (elke keer trokken mijn ogen naar het moodboard, “ik wilde het begrijpen”) viel het kwartje. Ik moest het gewoon doen en het was goed. Gewoon met een beetje; Mazzel, Inhoud, Just Say When en een open deur (teksten/plaatjes op mijn moodboard)! Dus voor mij was deze workshop echt een eyeopener. Sinds 10 januari heb ik dan ook een eigen bedrijfje “San’s Style Garderobecheck”! www.sansstyle.nl

Cisca op 6 juni 2018
Wat een fijne middag. Leuke groep, mooie locatie, prettige sfeer en bovenal erg leerzaam. Het werkt echt nog steeds door merk ik. Ik zou gewoon over een tijdje nog een keer zo’n workshop Doelen & Dromen willen doen.

Marjolein op 21 maart 2018
Heerlijk om te merken dat ik niet in mijn eentje bezig ben om mijn doel, beter communiceren met mijn kinderen, te bereiken. Er was nog iemand in de groep die daarmee bezig is. Ook leuk om te horen waar anderen mee bezig zijn, het loopt zo uiteen. Dat inspireert me enorm. Vol energie ga ik er tegenaan.

Ingrid op 22 september 2017
Ik heb natuurlijk nog niet mijn nieuwe baan, zo snel kan dat ook niet gaan. Maar ik merk wel dat mijn kijk erop heel anders is nu en dat ik inderdaad duidelijk het gevoel heb dat er meer wegen naar Rome leiden. Ik ben veel rustiger en relaxter.

Aanmelden